canlı destek

EÜ ÖĞRENCİ KÖYÜ 2022-2023 ÖĞRETİM YILI ARA SINIF BAŞVURULARI

(Ege Üniversitesi'nin önlisans - lisans ve lisansüstü öğrencileri için)

25 TEMMUZ – 14 AĞUSTOS 2022

TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

EÜ Öğrenci Köyü ara sınıf başvurusu  https://kimlik.ege.edu.tr üzerinden yapılacaktır (link 25 Temmuz- tarihinde saat: 14:00 ile 14 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00 arasında aktif olacaktır). Elden kesinlikle başvuru alınmayacaktır.

ÖMEMLİ UYARILAR:

1. Ara sınıf başvurusu ile EÜ Öğrenci Köyü’nde konaklamaya hak kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilerin konaklama süresi, 2022-2023 Öğretim Yılının (Akademik Takvimin) sonuna kadardır.
  2. EÜ Öğrenci Köyü’ne daha önce başvuru yapan ve yedekte bekleyen öğrencilerin başvuruları sonlanmış olup,  bu öğrenciler 2022-2023 Öğretim yılında yurtta kalmak istiyorlar ise yeniden başvuru yapmak zorundadırlar.
  3. Başvuru sırasında tüm bilgilerin öğrencilerimiz tarafından eksiksiz ve doğru doldurulması gereklidir. Beyan edilen bilgilerin sorumluluğu tamamen öğrencilerimize aittir.
  4. Özel durumu olan öğrenciler (engellilik, 1.derece şehit ve gazi yakını olmak vb. ), durumları için yurt idaresi ile görüşebilirler.
  5. Tek kişilik oda başvurusu alınmayacaktır.
  6. Öğrenci Köyü’ne kayıtlı olan ve kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin başvuru yapmasına gerek yoktur.

-Asil Liste, 17 Ağustos 2022 tarihinde EÜ Öğrenci Köyü’nün web sayfasında duyurulacaktır ( Saat : 16:00 )

-Kayıtlar, 18 -25 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

-Asil listede ismi açıklanan, ancak kaydını yaptırmayan öğrencilerin olması halinde, bu öğrencilerin yerine alınacaklar 29 Ağustos 2022 tarihinde açıklanacaktır.

2022-2023 ÖĞRETİM YILI EÜ ÖĞRENCİ KÖYÜ AİDAT/DEPOZİTO MİKTARLARI

ÜÇ KİŞİLİK ODA ÜCRETİ:           760  TL.

ÜÇ KİŞİLİK ODA DEPOZİTOSU: 1000 TL.

Çalışan Öğrenciler İçin (Tam zamanlı)

ÜÇ KİŞİLİK ODA ÜCRETİ:           980  TL.

ÜÇ KİŞİLİK ODA DEPOZİTOSU: 1000 TL.

Ege Üniversitesi