canlı destek

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KÖYÜ 2022-2023 ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEMELERİ

EÜ Öğrenci Köyü, kayıt yenileme işlemi https://kimlik.ege.edu.tr üzerinden yapılacaktır (link 16 Haziran-10 Temmuz 2022 tarihinde  aktif olacaktır).

Tıp Fakültesi öğrencilerinden 6. sınıfa geçenler (veya 6. Sınıfı tekrar edecekler)  kayıt yenilemelerini yukarıdaki linki kullanarak 16-30 Haziran 2022 tarih aralığında yapmak zorundadır.

Kayıt yenileme ücreti, 1 aylık aidat bedelidir. Kayıt yenileme ücreti yatırılmadan kayıt yenileme işlemi tamamlanmış sayılmayacaktır.

Öğrencilerimiz, kayıt yenileme linkinden mevcut odasına göre kayıt yenileme işlemi yapacaktır.

Hazırlık sınıfının online olması nedeniyle konaklama hizmeti alamayan ve yurt kaydı dondurulan öğrencilerin de kayıt yenileme yapması gerekmektedir. Bu öğrencilerimiz daha önce yatırdıkları ücretlerini, 2022-2023 öğretim yılı için belirlenen ücretlere tamamlamak zorundadırlar.

Oda/Blok Değişikliği İsteyen Öğrenciler                           :Oda değişikliği talebi olan öğrenciler kayıt yenileme işlemini online tamamladıktan sonra, web sayfasında FORMLAR bölümünde yer alan Oda Değişikliği Formunu doldurarak, kbelge.2020@gmail.com adresine 15 Temmuz 2022 tarihine kadar gönderebilirler.

Yüksek Lisansa- Dikey Geçişe -Yatay Geçişe Başvuran/ Başvuracak Öğrenciler       :

Başvuru yapıp sonuç bekleyen öğrenciler, kayıt yenileme işlemi yaptıktan sonra,  durumları için blok yöneticilerini bilgilendirip, belgelerini de  (başvuru, sonuç vb.) kbelge.2020@gmail.com adresine göndermeleri gereklidir.

Erasmus Programına Katılacak Öğrenciler                     :

2022-2023 Öğretim yılında Erasmus programı kapsamında yurt dışına gidecek olan ve dönüşte EÜ Öğrenci Köyü’nde kalmaya devam etmek isteyen öğrencilerimiz, blok yöneticileri ile temasa geçmeli ve gerekli evrakları doldurmalıdır.

Erasmus Programından Dönecek Öğrenciler                   :

2021-2022 Öğretim Yılında Erasmus Programı kapsamında EÜ Öğrenci Köyü’nden ayrılan ve Erasmus Formu dolduran öğrencilerin, 2022-2023 Öğretim Yılında kalabilmesi için 13 Temmuz 2022 tarihine kadar Yeni Kayıt işlemi yapması gerekmektedir. Bu durumda olan öğrenciler kayıt işlemleri için, kbelge.2020@gmail.com e-posta ile iletişime geçmelidir.

23 Mayıs 2022 tarihinde yapılan Yurt Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar ile

2022-2023 Öğretim yılı aidat ve depozitoları aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

TEK ODA ÜCRETİ

ÜÇ KİŞİLİK ODA ÜCRETİ

1300 TL.

760 TL.

TEK ODA DEPOZİTO

ÜÇ KİŞİLİK ODA DEPOZİTO

1600 TL.

1000 TL.

Çalışan Öğrenciler İçin (Tam zamanlı)

TEK ODA ÜCRETİ

ÜÇ KİŞİLİK ODA ÜCRETİ

1630 TL.

980TL.

TEK ODA DEPOZİTO

ÜÇ KİŞİLİK ODA DEPOZİTO

1600 TL.

1000 TL.

KAYIT YENİLEME EVRAKLARI (Kayıt yenileme evrakları, kbelge.2020@gmail.com adresine iletilmesi gereklidir!)

1. Öğrenci Belgesi

2. Kayıt yenileme ücretinin yatırıldığını gösterir dekont (Dekontların açıklama kısmına öğrenci adı-soyadı ve neden yatırıldığı yazdırılmalıdır)

3. İkametgâh Belgesi (e –devletten alınabilir)

4. Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı'ndan alınabilmektedir)

5. Mikrofilm (Akciğer filminin raporu yeterlidir)

6. Adli Sicil Kaydı (e –devletten alınabilir)

7. Öğrenci Veli İzin Dilekçesi (Öğrencilerin izinlerini Öğrenci Köyü dışında geçirebilmeleri için velileri tarafından doldurularak imzalanan ve bir yıl boyunca geçerli olan dilekçedir ( web sayfasında FORMLAR başlığı altında yer almaktadır.)

8. Aracı olan öğrencilerin, araç ruhsat fotokopisi

ÖNEMLİ UYARILAR

1. Kayıt yenilemenin son tarihine kadar kaydını yenilemeyen öğrenciler, kaydını yenilememiş sayılacak ve EÜ Öğrenci Köyü ile ilişiği kesilecektir ( Ek bir süre verilmeyecektir)
  2. Kaydını yenilemeyen öğrencilerin kesin ayrılış yapması gereklidir (Kesin Ayrılış Formu web sayfasında FORMLAR başlığı altında yer almaktadır).
  3. 13 Temmuz 2022 tarihine kadar kaydını yenilediği halde bu tarihten sonra kesin ayrılış yapmak isteyen öğrencilerin, kayıt için alınan 1 aylık aidat bedeli iade edilmeyecektir (sağlık, eğitim vb. nedenler hariç).
  4. Kayıt yenileme sırasında tüm bilgilerin öğrencilerimiz tarafından eksiksiz ve doğru doldurulması gereklidir. Kayıt Yenileme sürecinde beyan edilen bilgilerin sorumluluğu tamamen öğrencilerimize aittir.
  5. Fakülte/Y.O. açılışından en erken 3 gün önce yurda giriş yapılabilecektir (Günlük ücret ödemek kaydıyla. Günlük ücret tablosu web sayfasında mevcuttur).
  6. Kayıt Yenileme için kullanılan aidat bedeli, olası bir salgın, olağanüstü durum vb. hallerde sonraki aylara aktarılacaktır.
  7. Kayıt yenileme, 2022-2023 öğretim yıl sonuna kadar geçerlidir.

Ege Üniversitesi