Make font size smaller Make font size default Make font size larger

Öğrenci Köyü

2020–2021 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KÖYÜ ARA SINIF BAŞVURULARI YEDEK LİSTESİNDEN YERLEŞMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER

Kız çift yedek listesi için lütfen tıklayınız.

Erkek çift yedek listesi için lütfen tıklayınız.

• Yedek listede ismi bulunan öğrenciler, 18-24 AĞUSTOS 2020 tarihleri arasında e-posta ile kayıt yaptıracaktır. Kayıt işlemi için e-posta ile gönderilmesi gereken evraklar, depozito ve aidatın yatırıldığını gösterir dekontlar ve Başvuru/Kayıt Formudur.  Öğrencilerimiz, bu evrakların aslını ve diğer evrakları yurda yerleşmek için geldiklerinde blok yöneticilerine teslim etmek zorundadırlar;

E-posta adresi:  kbelge.2020@gmail.com

• Kayıt yaptıran öğrenciler, akademik takvime göre fakültelerinin açılış tarihinden en erken 3 gün önce Öğrenci Köyü’ne yerleşebileceklerdir (kalacakları her gün için günlük ücretini ödemek kaydı ile).

KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN GETİRMESİ GEREKEN BELGELER

a. Başvuru/Kayıt Formu (e-posta ile kayıtta gönderilmesi zorunludur, yerleşmek için gelirken aslı getirilecektir).

b. Öğrenci Belgesi

c. Vesikalık Fotoğraf (1 Adet)

ç. Depozito ücretinin ve kayıt aidatının yatırıldığını gösterir banka dekontları (e-posta ile kayıtta gönderilmesi zorunludur, yerleşmek için gelirken aslı getirilecektir).

d. İkametgâh Belgesi (e –devletten alınabilir)

e. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

f. Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı'ndan alınabilmektedir)

g. Mikrofilm (Akciğer filmi, raporu yeterlidir)

ğ. Adli Sicil Kaydı (e –devletten alınabilir)

h. Öğrenci Veli İzin Dilekçesi (Öğrencilerin izinlerini Öğrenci Köyü dışında geçirebilmeleri için velileri tarafından doldurularak imzalanan ve bir yıl boyunca geçerli olan dilekçe).

ı. Aracı olan öğrencilerin, araç ruhsat fotokopisi

i. Şehit ya da gazi yakını veya engelli kontenjanından yerleştirilenler için, ilgili belgeler

Not 1: Yabancı uyruklu öğrencilerin yukarıda istenen belgelerle birlikte Pasaport Fotokopisi ve YÖS, TCS ya da YÇS sonuç belgesi fotokopisi getirmeleri gerekmektedir.

Not 2: Depozito ve aidat ayrı hesaplara yatırılmaktadır (Dekontlarda öğrenci ismi ve ne için yatırıldığı açıklaması mutlaka olmalıdır).

Not 3: Ara Sınıf başvuruları ile EÜ Öğrenci Köyü’ne kayıt yaptıran öğrenci, çeşitli gerekçelerle kayıt tarihinin son gününden sonra kesin ayrılış yapmak isterse kayıt için alınan aidat bedeli iade edilmeyecektir.

DEPOZİTO VE AİDAT MİKTARLARI VE YATIRILACAĞI HESAP NUMARALARI

BANKA ADI: T.C. VAKIFBANK

IBAN NO

ÇİFT KİŞİLİK ODA

DEPOZİTO

TR46 0001 5001 5800 7287 5621 66

1000 TL

AİDAT

TR61 0001 5001 5800 7287 5621 87

510 TL

Tam zamanlı ve kadrolu çalışanlar için

BANKA ADI: T.C. VAKIFBANK

IBAN NO

ÇİFT KİŞİLİK ODA

DEPOZİTO

TR46 0001 5001 5800 7287 5621 66

1000 TL

AİDAT

TR61 0001 5001 5800 7287 5621 87

655 TL

*Oda ücretleri Yönetim Kurulu kararıyla değiştirilebilir.

*Aidatlar, bir önceki ayın 20 sine kadar yatırılmaktadır.